Qui no ha somiat amb vestidors com el de la Carrie Bradshaw o d’alguna altra celebrity? Pot ser que s’aveïnin reformes en el teu dormitori i passin per fer aquest vestidor que has dissenyat en el teu cap centenars de vegades.

Si és així, endavant. Milers d’idees per vestidors, així com materials i composicions que emprar en ells, t’estan esperant per tenir aquest armari vestidor que farà que alguns es morin d’enveja.

Com tot el que té a veure amb la decoració, els vestidors també estan subjectes a tendències.

Materials, disseny, colors i estils diferents per materialitzar aquest projecte. Minimalisme o tot el contrari; integrats o independents; eclèctics o neutres, etc.

Els vestidors es reinventen.

Els armaris vestidors i la importància de les seves portes

Armaris integrats en els dormitoris o que després d’una porta s’amaguen. Portes, parets de vidre o fins i tot d’obra.

Els armaris vestidors donen molt joc, especialment per als projectes que no compten amb un espai independent o massa gran.

El més important en aquest cas és l’elecció de les portes que divideixen l’espai.

Parets que no arriben al sostre i que donen pas a un somni fet realitat i convertit en armari, on baldes, penja-robes i elements de emmagatzematge poden crear aquesta il·lusió d’un espai únic i elegant.

Jugar amb les estructures de la pròpia estança, és a dir:

Aprofitar avantatges com a sostres a les golfes, finestres, distribucions complexes, són uns dels trucs per pecar d’originalitat.

L’elecció de les fustes o d’altres materials i de la pròpia composició del vestidor faran de l’espai un lloc d’enorme impacte espacial en la teva llar.

Elements a la vista o tancats, són unes altres de les opcions entre les quals es podrà triar.

Per als estils industrials per exemple, els colors com el blanc, el negre, l’ús de la pell i els sistemes a la vista, són les eleccions més adequades.

» També et poden interessar:  Decoració a l’estil industrial per a cases amb personalitat

Pels quals pretenen un toc sofisticat es poden utilitzar:

  • Fustes blanques
  • Un combinació de penja-robes sobre parets folrades
  • Paper per a les parets
  • Un moble central a manera de sabater

Mil i una opcions per convertir un espai en l’armari dels teus somnis. Interiorisme en estat pur.

Idees per vestidores únics

Ja sigui que disposes d’espais independents, puguis aprofitar un espai a continuació del dormitori o hagis de robar metres o bé puguis disposar d’uns metres entre el llit i el bany, podràs tenir un vestidor o alguna cosa que va més enllà d’un simple armari.

Mòduls a mida tancats o frontals

Mòduls tancats o frontals oberts per semblar-se a una caixa de tresors. Sens dubte, una de les tendències més unànimes són els vestidors combinats de frontals oberts amb mòduls tancats.

Diferència d’alçades amb les quals conjugar prestatgeries superiors de emmagatzematge.

Catifes i algun tipus de mobiliari central, ja sigui un sabater quadrat o un chaise longue podran la guinda a l’una de les idees més sofisticades.

Combinació d’estils

Solucions en definitiva per a tots els espais, les seves dimensions, les seves característiques tècniques i per als estils que siguin pretesos.

Així, la combinació d’estils com a elements moderns i minimalistes amb algun mobiliari antic, és una altra de les idees dirigides a plasmar una de les tendències del moment.

Llums de cristall, per què no? Per a aquest toc personal d’un espai íntim i personal.

Si el que es pretén és un estil més eclèctic, les fustes naturals o amb pàtines envellides, combinades amb papers pintats per a les parets o fons i tapitzats en animal print per a peces complementàries com una butaca, faran el teu somni modernista realitat.

» També et poden interessar: Eclecticisme a la decoració d’interiors

Si, per contra, és un estil nòrdic el que es pretén: fustes naturals, tapitzats clars i molta llum per a un espai que podrà comptar amb mòduls a la vista o mòduls tancats. Els blancs, les fustes i els tons sorra seran perfectes en una estada en la qual no podrà faltar per exemple un llum de ràfia.

» També et poden interessar: Descobreix les claus de l’estil nòrdic

Els vestidors moderns, la unanimitat de l’interiorisme

Els vestidors més moderns no tenen espai per als dubtes. Negres, grisos i blancs per a panells a la vista.

Una distribució diàfana i tocs metàl·lics aniran bé per a aquesta màxima del menys és més. Sobrietat i disseny en estat pur pels vestidors moderns en els quals la il·luminació que es triï ha de tenir un lloc privilegiat.

El cristall, els mobles lacados, el cuir per als auxiliars, els panells més avantguardistes amb calaixos i sòls hidràulics poden ser les millors opcions per a aquest espai, en el qual ha de prevaler la modernitat més absoluta.

Organitzar bé els metres i obrir l’espai del teu dormitori avui està subjecte a possibilitats infinites. Murs a mitjana atura, parets de cristall o espais oberts ens conviden a passar per fer la millor composició espacial de la teva vestidor.

Com a especialistes en disseny de vestidors apostem per la versatilitat de possibilitats i per un joc creatiu magnífic. Ambdues premisses, indispensables per llançar-se a fer realitat el vestidor amb el qual portem temps somiant.

Al fet que esperes per posar en mans de professionals aquest projecte que pot convertir-se en realitat?

Posts que también te gustarán