La primavera ja ha arribat i, encara que potser sigui una mica aviat per prendre el sol, ja hi ha alguns dies agradables en els quals ve de gust seure una estona a la teva terrassa o jardí. Per això, anem a donar-te alguns consells perquè vagis preparant el terreny per a gaudir d’aquests dies en què el temps acompanya.

Busca el teu ambient

És igual si tens balcó, pati, una terrassa o un jardí, tampoc importen les dimensions, ja que hi ha mobiliari per a espais grans i petits, que s’adapten a totes les necessitats personals i les condicions. Això sí, és important que l’espai estigui ben dissenyat, que aprofiti l’espai, que tingui en compte l’orientació i la situació, que dissimuli els possibles problemes d’espai que puguem tenir.

Gaudeix de l’aire lliure

En aquesta època la terrassa es converteix en el teu espai estrella, ja que, encara que mengis dins de casa, prendre un cafè a l’aire lliure resulta tot un plaer. Tria el lloc tenint en compte l’ús que vas a fer. Si el que vols és passar les tardes a la fresca, millor que estigui ‘fora de perill’ dels raigs solars, si, en canvi, el que t’agrada són les nits a l’aire lliure, opta per un lloc arrecerat de l’aire. A més tingues en compte que d’aquí a l’estiu és possible que ens trobem amb que s’aixequi vent o un núvol descarregui sobre vosaltres.
Una combinació d’un sofà i una butaca, amb una taula de centre, es convertirà en el lloc ideal per a un cafè o una copa. És important que es tracti d’un lloc còmode, en què puguis gaudir de llargues tardes.

Un espai exterior per menjar

El primer que has de pensar és a què ho dedicaràs: si t’agrada convidar a tothom, si no sols tenir visites a casa … I després hauràs d’ajustar la teva idea al teu espai. Pots optar per una taula extensible, que s’adapti a qualsevol nombre de comensals, una de 10 places, per a grans àpats familiars; o un model petit, que sempre podràs complementar amb una taula auxiliar. Et recomanem que disposis d’un carro auxiliar, ja que resulten molt pràctics per a esplaiar la superfície principal.
La idea no és fer un pícnic al teu jardí, sinó d’aprofitar l’aire lliure, pel que et recomanem que mantinguis fora les mateixes comoditats que dins de la casa com estovalles o vaixelles per gaudir al màxim.

Posts que también te gustarán